Τρόποι Πληρωμής & Αποστολής

Για την ευκολία και την εξυπηρέτηση όλων όσοι επιθυμούν να πραγματοποιήσουν αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, η smartchicclothes.com διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής: Χρεωστική ή Πιστωτική κάρτα: Αφού επιλέξεις ως μέσο πληρωμής την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω του συστήματος ασφαλών συναλλαγών Viva Wallet, θα μεταφερθείς στο προστατευμένο περιβάλλον του Viva Wallet για να ολοκληρώσεις τη συναλλαγή σου. Η Viva Wallet δέχεται όλες τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες και η πληρωμή μπορεί να γίνει: Μέσω της πιστωτικής ή χρεωστικής σου κάρτας στο περιβάλλον της Viva Wallet χωρίς να δημιουργήσεις λογαριασμό. Xρησιμοπoιώντας τον υπάρχοντα λογαριασμό σου στη Viva Wallet ή δημιουργώντας έναν. Μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής θα λάβεις επιβεβαίωση από τη Viva Wallet αλλά και από εμάς. Apple Pay: Βεβειαώσου ότι έχεις συνδεθεί με το Apple ID σας, ισχύει μόνο στην εφαρμογή Safari. Εάν είναι απαραίτητο, συμπλήρωσε τα στοιχεία χρέωσης, παράδοσης και επικοινωνίας για να επιβεβαιώσεις την πληρωμή. Google Pay: Βεβαιώσου ότι έχεις συνδεθεί με το Google ID σας. Εάν είναι απαραίτητο, συμπλήρωσε τα στοιχεία χρέωσης, παράδοσης και επικοινωνίας για να επιβεβαιώσεις την πληρωμή. PayPal: Όταν επιλέγεις αυτή την επιλογή στο check out, θα μεταφερθείς στον ιστότοπο του PayPal για να ολοκληρώσεις την αγορά σου πριν επιστρέψεις. Αντικαταβολή: Ισχύει για παραδόσεις στην Ελλάδα και Κύπρο Με αντικαταβολή τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις για την εξόφληση ποσού άνω των 500€, δεν δύναται να χρησιμοποιήσετε τη μέθοδο της αντικαταβολής, καθόσον δεν επιτρέπεται η πληρωμή σε μετρητά, οπότε και θα πρέπει να επιλέξετε ένα άλλο μέσο πληρωμής..

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εκτελεί αποστολές σε όλη την Ελλάδα καθώς συνεργαζόμαστε με την ACS

Οι παραγγελίες επεξεργάζονται εντός 1-3 εργάσιμων ημερών. Αυτές που υποβάλλονται Σάββατο και Κυριακή επεξεργάζονται Δευτέρα. Ο χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες μέρες από την ημέρα αποστολής της παραγγελίας.

Μπορείτε επίσης να παραλάβετε την παραγγελίας σας από το Showroom μας με διεύθυνση Λεωφόρος Κηφισίας 228 Χαλάνδρι Τ.Κ.15231 (για να το επισκεφθείτε παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας για να κλείσουμε ανάλογο ραντεβού). Σε αυτήν την περίπτωση δεν υπάρχει κόστος μεταφορικών. Διευκρινίζουμε εδώ ότι το συγκεκριμένο Showroom λειτουργεί αποκλειστικά και μόνο σαν σημείο παράδοσης όσον αφορά στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Κατά συνέπεια, αλλαγές σε αγορές που έχουν πραγματοποιηθεί από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα πραγματοποιούνται μόνο μέσω του τελευταίου.

Οι αποστολές στην Κύπρο πραγματοποιούνται με την ACS. Ο χρόνος παράδοσης είναι 3-5 εργάσιμες μέρες από την ημέρα αποστολής της παραγγελίας και το κόστος των μεταφορικών 12€. Στην περίπτωση που η παραγγελία είναι πάνω από 200€, τότε το κόστος μεταφορικών είναι μηδενικό.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε απροσδόκητες συνθήκες, λόγω κακών καιρικών συνθηκών ή ανωτέρας βίας. Επίσης δεν ευθύνεται αν υπάρξουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις των παραγγελιών λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας των συνεργαζόμενων μεταφορικών εταιρειών.